Barbadillo, Pedro Ximenez, La Cilla, PX

494.00 kr.

Barbadillo, Pedro Ximenez, La Cilla, PX

Barbadillo, Pedro Ximenez, La Cilla, PX

Vår utvärdering

La Cilla görs på druvor från Pedro Ximenez kommer från Malaga-området, och som torkas på mattor i solen, så att sockerhalten är mer koncentrerad. Vinet är mogna för omkring 35 år i källare i Sanlúcar de Barrameda efter den klassiska solera och Criadera metod. Vinet har en vacker mahogny färg och är mycket sammetslen och rund i smaken med en mycket koncentrerad druv natur och en bra struktur och en skarp tannin, vilket ger en bra kontrast till sötma. Det är en klassisk sherry för dessert eller i slutet av en god måltid

Om produkten

La Cilla görs på druvor från Pedro Ximenez kommer från Malaga-området, och som torkas på mattor i solen, så att sockerhalten är mer koncentrerad. Vinet är mogna för omkring 35 år i källare i Sanlúcar de Barrameda efter den klassiska solera och Criadera metod. Vinet har en vacker mahogny färg och är mycket sammetslen och rund i smaken med en mycket koncentrerad druv natur och en bra struktur och en skarp tannin, vilket ger en bra kontrast till sötma. Det är en klassisk sherry för dessert eller i slutet av en god måltid

Serving tips