Chateau Haut-Myles, Médoc 2016

199.00 kr.
customer-list-add

Chateau Haut-Myles, Médoc 2016

Chateau Haut-Myles, Médoc 2016

Vår utvärdering

Château Haut-Myles är en förlängning av Château d'Escurac. Vinodlingarna samlas till stor del i totalt 18 hektar kvarter i kommunen Blaignan i norra Médoc. Vinet ingick i Cru Bourgeois-klassificeringen redan 1932.
Vinodlingarna täcker ett område på 18 hektar planterat med 53% Merlot och 47% Cabernet Sauvignon.
Sedan 2013 har åkrarna odlats och skötts enligt HVE3-principerna i riktning mot omvandling till full ekologisk produktion. Produktionen på slottet är traditionell och lagringen sker på en kombination av franska ekfat och tankar. Château Haut-Myles ägs av franska / danska Anne Landureau, och det är Annes mamma Merete Løvig Larsen som är direktör och chef.

Om produkten

Château Haut-Myles är en förlängning av Château d'Escurac. Vinodlingarna samlas till stor del i totalt 18 hektar kvarter i kommunen Blaignan i norra Médoc. Vinet ingick i Cru Bourgeois-klassificeringen redan 1932.
Vinodlingarna täcker ett område på 18 hektar planterat med 53% Merlot och 47% Cabernet Sauvignon.
Sedan 2013 har åkrarna odlats och skötts enligt HVE3-principerna i riktning mot omvandling till full ekologisk produktion. Produktionen på slottet är traditionell och lagringen sker på en kombination av franska ekfat och tankar. Château Haut-Myles ägs av franska / danska Anne Landureau, och det är Annes mamma Merete Løvig Larsen som är direktör och chef.

Serving tips